Απέκτησε έλεγχο στις σκέψεις με διαλογισμό

0

Οι σκέψεις σου έχουν άμεσο αντίκτυπο στο σώμα σου. Σκέψου κάτι που σε θυμώνει και θα δεις τους μύες σου να σφίγγονται, φαντάσου ότι είσαι στην άκρη ενός ουρανοξύστη έτοιμος να πέσεις και η καρδιά σου θα αρχίσει να χτυπά σαν τρελή, οραματίσου ότι είσαι σε μια τρυφερή αγκαλιά και αμέσως θα χαλαρώσεις.

Με τον οραματισμό επιτυγχάνεις μεταβολές στη συναισθηματική αλλά και τη σωματική κατάσταση. Οι εικόνες που δημιουργείς στο μυαλό σου σε επηρεάζουν και ο μόνος υπεύθυνος για τις εικόνες αυτές είσαι εσύ! Οπότε μη σπαταλάς το χρόνο σου με το να φαντάζεσαι τα χειρότερα σενάρια για τη ζωή σου γιατί αμέσως ανταποκρίνεσαι σωματικά και συναισθηματικά στις εικόνες αυτές και προσελκύεις παρόμοιες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου.

Οραματίσου μόνο όμορφες, θετικές και ευχάριστες εικόνες χωρίς ίχνος αμφιβολίας, φόβου και δυσπιστίας. Έτσι θα καταφέρεις να υλοποιηθεί αυτό που τώρα μόνο στον νου σου υπάρχει.

Με τον καθοδηγούμενο διαλογισμό και μετά μόνος σου θα καταφέρεις να έχεις απόλυτο έλεγχο των σκέψεών σου και των εικόνων που δημιουργείς.


Η Χαρά Ζήκα είναι Νευροχημικός, Δρ Φαρμακευτικής και εργάζεται ως Σύμβουλος Σχέσεων εφαρμόζοντας την τεχνική του διαλογισμού. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Έρωτας, Χημεία & Σεξ και αρθρογράφος για θέματα ερωτικών σχέσεων. Επικοινωνείτε μαζί της για ραντεβού στο 2310 54 57 31, e-mail: xarazika@gmail.com και στο fb: Xara Zika