Άντρα, άδραξε την ευτυχία!

0

Κάθε φορά που ζυγίζεσαι,  σκέφτεσαι ότι το 70% είναι νερό και ησυχάζεις. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το περισσότερο νερό μαζεύτηκε στην κοιλιά σου! Γιατί ήπιες μερικές μπύρες παραπάνω για να φύγει το άγχος με το δάνειο, με το αυτοκίνητο που τράκαρες, με την αδυναμία σου να συγκεντρώσεις χρήματα να αγοράσεις μια μηχανή και ο κατάλογος της δυσαρέσκειας ατελείωτος!

Θα διαπίστωσες όμως ότι ταυτόχρονα έπεσε και το ποσοστό των γυναικών που ανταποκρίνεται στο φλερτ σου. Και δεν είναι μόνο η κοιλίτσα που πέταξες αλλά η στάση σου απέναντι στα γεγονότα.

Αν πιστεύεις ότι σου συμβαίνει κάτι κακό, θα αντιδράς με τρόπο που θα δυσαρεστεί ακόμη περισσότερο εσένα αλλά και τους γύρω σου. Το πώς ερμηνεύεις κάτι, ως κακό ή καλό, καθορίζεται από τη γενικότερη φιλοσοφία σου για τη ζωή. Κάθε φορά που σου συμβαίνει κάτι, είναι σα να βρίσκεσαι στο σημείο που χωρίζουν δύο σιδηροδρομικές γραμμές. Εσύ αποφασίζεις ποια πορεία θα ακολουθήσεις, θα το βλέπεις σαν δυσάρεστο γεγονός που θα σε βαραίνει ψυχολογικά ή σαν ένα γεγονός που τελικά θα έχει καλή έκβαση; Αν η χαρά και η αισιοδοξία γίνουν βίωμά σου, η γυναίκα θα σε θεωρεί τον ιδανικό άντρα που θα της χαρίσει μια ζωή ευτυχίας.

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com