Αν δε δίνεις, δεν παίρνεις!

0

Άλλοι νομίζουν ότι βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους και μετά από λίγο καιρό θέλουν να χωρίσουν για να νιώθουν ελεύθεροι, άλλοι δε βρίσκουν κανέναν που να τους κάνει και άλλοι βάζουν άλλες προτεραιότητες που όταν τις καλύψουν τότε θα κοιτάξουν να βρουν έναν σύντροφο ζωής που θα μετατρέψει το «εγώ» τους σε «εμείς». Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ή αποτελεί ανεκπλήρωτη προσδοκία; Δυστυχώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής μάς μετέτρεψε όλους σε αρπακτικά.

Θες ό,τι πιο καινούριο κυκλοφορεί σε κινητό, τηλεόραση, αυτοκίνητο, ρούχα και άλλα υλικά αγαθά ώστε να νιώθεις αποδεκτός ή «κάποιος». Αυτόν τον τρόπο σκέψης τον μεταφέρεις και στη σχέση σου. Πάντα εστιάζεις σ’ αυτό που θα πάρεις, από τη στιγμή που ξεκινά το φλερτ σκέφτεσαι ότι ο άλλος(η) θα σου δώσει την ομορφιά, την εξυπνάδα ή το κύρος. Και όταν τα βαρεθείς, ψάχνεις για κάτι άλλο, για να πάρεις και πάλι, χωρίς να σκέφτεσαι ότι ο/η σύντροφός σου είναι μια οντότητα που έχει ανάγκη την παρουσία και τη φροντίδα σου.

Η αγάπη είναι κάτι που μαθαίνεται, χρειάζεται προσπάθεια και από τους δύο. Η σχέση με έναν ερωτικό σύντροφο αποτελεί τεράστια ανθρώπινη ανάγκη. Λαμβάνεται η ασφάλεια, η τρυφερότητα, η υποστήριξη, η αποδοχή, ο έρωτας, η ηδονή και η αγάπη που όλοι αναζητούμε στη ζωή μας.

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com