Άλλαξε τη ζωή σου με διαλογισμό!

0

Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, το σκέφτεσαι συνέχεια, εύχεσαι να γίνει πράξη, παρακαλάς το θεό σου να στο φέρει στη ζωή σου αλλά τελικά δε γίνεται και απογοητεύεσαι. Αυτό που περιγράψαμε όμως αποτελεί μια φαντασίωση και όχι οραματισμό!

Με τον δημιουργικό οραματισμό μπορείς να φτιάξεις τη νέα πραγματικότητά σου. Είναι σα να βρίσκεσαι σε ένα εργαστήρι και παράγεις το μέλλον σου. Όμως για να το καταφέρεις αυτό χρειάζεται εκπαίδευση ο νους σου. Για παράδειγμα, το να φαντάζεσαι ότι είσαι πλούσιος δε σημαίνει τίποτα, θα πρέπει να σκεφτείς πώς θα γίνεις πλούσιος και να μη σταματάς να διεκδικείς τον πλούτο ό,τι κι αν συμβεί. Ίσως αποφασίσεις ότι πρέπει να αγοράζεις λαχεία, να εργαστείς περισσότερο, να κάνεις καλύτερες επιλογές, να επενδύσεις στις δημόσιες σχέσεις σου.

Πάνω από όλα όμως θα πρέπει να δώσεις απάντηση στον εαυτό σου και στο σύμπαν ή στη θεότητα που απευθύνεσαι: «Για ποιο λόγο να γίνει αυτό που ζητάς;» Βρες μια καλή απάντηση γιατί όπως υπάρχουν κάποιοι νόμοι στον υλικό κόσμο (πχ. βαρύτητα) , ανάλογοι νόμοι ισχύουν και στον άυλο κόσμο.  Είναι σαν να πας σε μια τράπεζα και ζητάς χρήματα. Για να πάρεις θα πρέπει να έχεις καταθέσεις ή να πείσεις ότι μπορείς να επιστρέψεις αυτό που ζητάς και να ξεχρεώσεις με κάποιον τρόπο.