Αυξήστε τις κοινές εμπειρίες

0

Οι κοινές εμπειρίες ενδυναμώνουν τη σχέση. Γι’ αυτό φροντίστε να περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, αποδράστε και κάντε κάτι καινούριο ή κάτι εντελώς «τρελό» για τα δικά σας δεδομένα.

Δε χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα αν υπάρχει οικονομική δυσχέρεια, μπορείτε να κανονίζετε εξόδους με δέκα ευρώ ή ακόμη και λιγότερα αν τη βγάζετε με μερικές μπύρες στην παραλία, δίπλα στο Λευκό Πύργο ή πάνω στα κάστρα ατενίζοντας όλη την πόλη. Ακόμη κι αν έχετε μικρά παιδιά, δεν είναι εμπόδιο για να μη βγαίνετε.

Μπορείτε να συμφωνήσετε με κάποιο φιλικό ζευγάρι που εμπιστεύεστε να τα προσέχουν και το ίδιο θα κάνετε κι εσείς στα δικά τους παιδιά όταν οι φίλοι σας θα θέλουν να επενδύσουν λίγο χρόνο κι εκείνοι στη σχέση τους.

Επίσης μπορείτε να επιδοθείτε σε μια κοινή ασχολία όπου θα αφιερώνετε χρόνο και προσπάθεια, για παράδειγμα να φτιάχνετε τον κήπο του σπιτιού σας, να μάθετε κάποιο μουσικό όργανο. Μπορείτε να συμφωνήσετε να ακολουθείτε υγιεινή διατροφή και να ασκείστε μαζί κάνοντας ποδήλατο.

Σε λίγο καιρό θα αναζητάτε και θα απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ διότι με τη γυμναστική θα αυξηθεί η αυτοπεποίθηση για το σώμα σας ενώ οι ενδορφίνες θα κάνουν πάρτι στον οργανισμό σας!

Αν που και που περνάτε μια μέρα σε κάποιο κέντρο θαλασσοθεραπείας όπου θα χαλαρώνετε από το άγχος και τα προβλήματα, θα δείτε τη σχέση σας να βελτιώνεται σημαντικά.

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com