Αυτοβελτίωση (3 σεμινάρια)

1. Η γλώσσα του σώματος-Κινησιολογία

γλώσσα σώματος

Μια κρυφή ματιά, μια κίνηση που δείχνει τυχαία προδίδουν όλα όσα αισθανόμαστε, μαρτυρούν αν υπάρχει έλξη για κάποιον ή αν μας ενοχλεί. Γνωρίζοντας τι σημαίνουν οι κινήσεις που κάνει ο άλλος μπορείς να ξέρεις αν σου λέει την αλήθεια. Επιπλέον εσύ με αυτές τις γνώσεις μπορείς να χρησιμοποιείς το σώμα σου σαν ένα ισχυρό μέσο επικοινωνίας, προβάλλοντας την προσωπικότητά σου προς όφελός σου.

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες
Εισηγητές: Χαρά Ζήκα, Βιοχημικός, Δρ Φαρμακευτικής
Αντώνης Καραγιάννης, Σκηνοθέτης


 

2. Η φωνή ως ερωτικό στοιχείο

φωνή

Μια αντιπαθητική φωνή και ένας συγκεχυμένος λόγος μπορούν να σπάσουν νεύρα! Οι ωραιότερες σκέψεις όταν εκφράζονται έτσι δε θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αντίθετα οι πιο ασήμαντες λέξεις φαίνονται να αποκτούν γοητευτικό χρώμα όταν προφέρονται με σωστή άρθρωση και τον κατάλληλο τόνο από μια αρμονική φωνή. Στο σεμινάριο αυτό μαθαίνεις πώς να αποκτήσεις ευδιάκριτη και καθαρή ομιλία.

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες
Εισηγητές: Χαρά Ζήκα, Βιοχημικός, Δρ Φαρμακευτικής
Αντώνης Καραγιάννης, Σκηνοθέτης


 

3. Εξωτερική εμφάνιση, ντύσιμο και savoir vivre

savoir_vivre_kanones

Η εξωτερική εμφάνιση και το ντύσιμο είναι τα πρώτα πράγματα που προσέχουμε όλοι σε κάποιον. Επίσης από την αρχή της ιστορίας του ο άνθρωπος ένιωσε την ανάγκη να θέσει κανόνες στους τρόπους και τη συμπεριφορά του. Χωρίς κανόνες θα ήταν αδιανόητη η συμβίωση των ανθρώπων μέσα στην κοινωνία. Οι κακοί τρόποι δεν ήταν και θα είναι ποτέ της μόδας. Το savoir vivre αναφέρεται στον άνθρωπο που ξέρει να ζει, αυτόν που συμπεριφέρεται με ευγένεια. Στο σεμινάριο αυτό μαθαίνεις κάποιους «καλούς τρόπους» που είναι ουσιαστικοί για τη διατήρηση μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες
Εισηγητής: Χαρά Ζήκα, Βιοχημικός, Δρ Φαρμακευτικής