Σχετικά με εμάς

Συμμετέχοντας στον Σύλλογο «ΟΛΚΟΣ»:


olkos-sosto-bannerΜπορείς να βρεις εργασία
: δε χρειάζεται να ψάχνεις, ψάχνουμε εμείς για σένα! Επιπλέον, με κατάλληλα workshops μαθαίνεις να βρίσκεις τη δουλειά που επιθυμείς, στο δημόσιο ή σε ιδιωτική εταιρεία.

Παρακολουθείς ομιλίες & σεμινάρια: Θα μπορείς να επεκτείνεις τις γνώσεις σου σε διάφορα πεδία που θα σε κάνουν πιο αποδοτικό στη δουλειά σου, όπως digital marketing, social media, photoshop, λογιστικά, marketing. Επίσης θα μάθεις χρήσιμα πράγματα που θα καλυτερεύσουν πραγματικά την καθημερινότητά σου, όπως τρόπους βελτίωσης των ερωτικών σχέσεων, πώς να φτιάχνεις δικά σου αγνά καλλυντικά, για μακιγιάζ-ομορφιά, θετική σκέψη, ψυχολογία κλπ

Αναπτύσσεις: τις ιδιαίτερες ικανότητές σου για δημιουργικότητα, επίτευξη στόχων, μείωση του άγχους ή της αδράνειας με ειδικές τεχνικές. Γιατί μόνο η εμπειρία ως βίωμα μπορεί να φέρει αλλαγή στη ζωή σου.

Μοιράζεσαι: τις απόψεις σου, όσα σε ενδιαφέρουν ή σε απασχολούν με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με σένα.

Συμμετέχεις: σε εκδρομές στη φύση κοντά στη Θεσσαλονίκη, σε μέρη της Ελλάδας και στο εξωτερικό.

Πηγαίνεις: σε εκδρομές, πάρτι, εξόδους σε ταβέρνες, εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής και bazaar.

Αποκτάς κάρτα μέλους: με την επίδειξή της θα έχεις εκπτώσεις σε πολλά καταστήματα.

Μαθαίνεις εναλλακτικά πεδία: διαλογισμός, φυτοθεραπεία, μαθήματα αστρολογίας και μεταφυσικής (καφεμαντεία, χαρτομαντεία, αριθμολογία, ταρό), βελονισμός, ιριδολογία, ρεφλεξολογία, taichi κλπ

 

Διεύθυνση:

Ερμού 10 (γωνία με Ίωνος Δραγούμη), 7ος όροφος

Τηλέφωνο: 2310-54.57.31

 


 

 

Ο ΟΛΚΟΣ ιδρύθηκε το 2006 και βασικός σκοπός του είναι η ευαισθητοποίηση όλων για επίκαιρα θέματα. Έτσι όλα αυτά τα χρόνια είχε σημαντική παρουσία στην πόλη μας με την οργάνωση μεγάλων πολιτιστικών και επιστημονικών εκδηλώσεων αλλά και με φιλανθρωπικές πράξεις. Με την ομάδα μπάσκετ (Α’ κατηγορία στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο), με εκδρομές, με καθιερωμένες συγκεντρώσεις και πάρτι γίνεται η γνωριμία και η σύσφιξη των σχέσεων των μελών.

Αναγνωρίζοντας πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα της ανεργίας στην εποχή μας ο ΟΛΚΟΣ αναλαμβάνει να μαθαίνει στα μέλη του να βρίσκουν εργασία χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία του ίντερνετ και να προωθούν σωστά τον εαυτό τους μέσα από τα social media.


 

Γίνε φίλος μας στο Facebook για να βλέπεις τις δράσεις μας