0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 20/2-26/2/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Αρχίζεις να βάζεις σε εφαρμογή σχέδια και δεν κάνεις πίσω. Θέλεις να αποδείξεις πως αξίζεις και μπορείς να το κάνεις. Αρκετές νέες γνωριμίες που σε κάνουν να ξεχωρίζεις ανάμεσα σε άλλους. Ίσως μάθεις μια αποκάλυψη στα μέσα της εβδομάδας. Επίσης συνίσταται η αρχή μιας δίαιτας ή αλλαγή στον τρόπο διατροφή σας.

Ταύρος

Μια περίοδος όπου δεν ξέρεις προς τα που να στραφείς. Τα επαγγελματικά με τα ερωτικά μπερδεύονται και καλείσαι να βάλεις μια τάξη για να μπορέσεις να τα διαχειριστείς καταστάσεις, για να μη βγεις ζημιωμένος. Μεγάλη πιθανότητα προς το τέλος της εβδομάδας να μάθετε κάποια πράγματα για ένα δικό σας άτομο και να απογοητευτείτε με την στάση του απέναντί σας.

Δίδυμοι

Μια περίοδος που δέχεσαι αρκετές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα αλλά διαχειρίζεσαι πολύ εύκολα προκλήσεις μέσα από σκληρή δουλειά. Οι ευθύνες σου αυξάνονται αλλά θα πρέπει να βασίζεσαι κυρίως στα δικά σου πόδια. Ίσως υπάρχουν εντάσεις προς τα μέσα της εβδομάδας. Αρκετές μετακινήσεις αλλά και καθυστερήσεις σχεδίων προς το τέλος της εβδομάδας, αλλά μη στεναχωριέσαι γιατί βρίσκεσαι σε τελική ευθεία.

Καρκίνος

Ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις πράγματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Θα έχεις μια έντονη εγωιστική συμπεριφορά, γεγονός που δεν θα βοηθήσει. Τελευταία δίνεις χώρο στο να κάνεις καινούρια πράγματα που σε ευχαριστούν. Κάτι που περιμένατε εδώ και καιρό βλέπετε να γίνετε πραγματικότητα και στην ουσία θα εκπλαγείτε από την τύχη που θα σας περιβάλλει.

Λέων

Νιώθεις μια έντονη νοσταλγία για τα παλιά και προσπαθείς να βιώσεις πράγματα που έχουν τελειώσει. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα με μια άλλη οπτική γωνία για να μπορέσεις να ξεπεράσεις καταστάσεις. Φίλοι και γνωστοί μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σου για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός. Προσοχή στη διαχείριση σου με τα χρήματα καθώς οδηγείσαι σε σπατάλες που θα μετανιώσεις.

Παρθένος

Μια εβδομάδα αρκετά παραγωγική για τα επαγγελματικά σου σχέδια. Βάζεις σε εφαρμογή πρόγραμμα και με την κατάλληλη εργασία θα πετύχεις στόχους. Ιδιαίτερα δυνατό θα είναι το κομμάτι για σένα πώς μπορείς να προσαρμόζεσαι γρήγορα σε ότι κάνεις. Αρχίζεις να βάζεις θεμέλια σε νέες σχέσεις και πετάς σιγά-σιγά οτιδήποτε έχει φθαρεί και σου είναι πλέον δυσάρεστο.

Ζυγός

Νιώθετε μια αναζωογόνηση και μπορείτε να φροντίσετε καθημερινά πράγματα να τα κάνετε πλέον με καλή διάθεση. Εφόσον εδώ και καιρό έχετε πάρει τα πάνω σας θα καταλάβετε πώς πολλές φορές η μοναξιά είναι σύμμαχος σας. Στις 21 του μήνα θα έχετε αρκετοί τύχη οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Μετά την ηλιακή έκλειψη 26 του μήνα και κανά δυο μέρες πριν θα πρέπει να προσέχετε τις προστριβές στην εργασία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να προσέχετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Σκορπιός

Αν και θέλεις τελείως να παραιτηθείς από κάποιες καταστάσεις, θα βιώσεις πως τελικά πλησιάζει η επιτυχία, λίγο πριν το τέλος. Ιδανική περίοδος για να πάρεις τα πάνω σου αφού τελικά έχεις σε πολλά θέματα διαπιστώσει τι αξίζει και τι όχι. Από την αρχή της εβδομάδας έχεις πολύ καλή διάθεση και ευνοείται η διασκέδαση. Μια νέα σχέση αναμένεται κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας.

Τοξότης

Μια εβδομάδα που θα πάρεις μια ανάσα και θα μπορέσεις να ξεκουραστείς από το προηγούμενο διάστημα. Ίσως υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα στη δουλειά αλλά με ηρεμία θα τα ξεπεράσετε γρήγορα. Προς το τέλος της εβδομάδος με την ηλιακή έκλειψη θα νιώσεις πώς πλέον πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Είναι μια στιγμή που διαλέγεις και παύεις να αναλώνεσαι από εδώ και από κει. Μεγάλη πιθανότητα προς το τέλος της εβδομάδος να γνωρίσεις έναν δυνατό έρωτα.

Αιγόκερως

Είναι εποχή που θα πρέπει να αναλάβεις αρκετά πράγματα μόνος σου. Αν και χρειάζεσαι βοήθεια και ίσως κάποιοι θελήσουν να σου τη δώσουν, θα διαπιστωθεί πώς τελικά αυτό είναι λάθος και πως μόνος σου τα καταφέρνεις καλύτερα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είναι αρκετά τυχεροί τόσο σε νέες γνωριμίες είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές, στο να μπορέσουν να διευρύνουν τα όρια τους.

Υδροχόος

Λειτουργείς τον τελευταίο καιρό με αρκετό παρορμητισμό και θέλεις τα πράγματα τώρα. Το μυαλό σου και η λογική σου θα είναι τα δυνατά σημεία σου, απλά πρόσεχε γιατί θέλεις άμεσα αποτελέσματα ενώ θα πρέπει να έχεις υπομονή. Προσοχή προς τα μέσα της εβδομάδας σε σχέση με τις μετακινήσεις σας με αυτοκίνητο. Προσοχή ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια προβλήματα στο οικονομικό κομμάτι που όμως μπορείτε εύκολα να τα ξεπεράσετε. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξουν για εξαπατήσεις.

Ιχθύες

Με τον Ήλιο να έχει μπει ήδη στο ζώδιο σας, δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα, αλλά να τολμήσεις να κάνεις πράγματα γιατί η λάμψη σου θα είναι ιδιαίτερη. Κυρίως ευνοϊκή περίοδος για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Η ηλιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σου, σηματοδοτεί γεγονότα σημαντικά τα οποία θα έχουν ισχύ εξαμήνου, για αυτό να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές. Προσοχή στις σπατάλες στα οικονομικά σας.