Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 26/9-2/10/16

0

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την περίοδο 26/9-2/10/16 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Αρκετοί Κριοί, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, πλέον βλέπετε θαύματα να γίνονται στη ζωή σας. Πράγματα που εσείς ζητήσατε παλαιότερα και υπήρξατε αρνητικοί, βλέπετε να συμβαίνουν μπροστά σας και μάλιστα να οδηγείτε εσείς το καράβι, ως πρωτοπόροι και όχι οι άλλοι. Ένας μεγάλος έρωτας είτε κυριολεκτικός είτε μεταφορικός εμφανίζεται μπροστά σας.

Ταύρος

Αυτή τη βδομάδα θα θεωρήσετε πως πλέον το μυαλό σας δουλεύει καλύτερα και δεν χρειάζεται να μαλώσετε με όλους για να βρείτε την δικαίωση. Η μοίρα για εσάς επιφυλάσσει αρχικές εκπλήξεις που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε πράγματα και πλέον να μπορείτε να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις.

Δίδυμοι

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ευνοείστε αρκετά, αρκεί να βρείτε τις κατάλληλες διεξόδους ώστε να περάσετε καλά και να μη κολλήσετε σε πράγματα του παρελθόντος. Οι υπόλοιποι νιώθετε πλέον πως παίρνετε μια ανάσα και πως τα πράγματα φαίνεται να οδεύουν θετικά. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε πώς μια κατάσταση τελειώνει και πλέον είναι καιρός να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Μια περίοδος που είστε ιδιαίτερα λαίμαργοι τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, καθώς θα θελήσετε να προσπαθήσετε να αφομοιώσετε όσο περισσότερα μπορείτε. Ερωτικά είναι μια περίοδος που ευνοείστε ιδιαίτερα αρκεί να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Έχετε μια λάμψη και μια αίγλη, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε αρκετά για τις επιλογές που θα κάνετε.

Λέων

Εργαστήκατε αρκετά το προηγούμενο διάστημα και τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να απολαύσετε αυτά που σας αρμόζουν. Ρίξτε το και λίγο έξω και μη δίνετε σημασία στις μικρές ατυχίες που προφανώς συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα. Ήδη από την αρχή της εβδομάδος θα δείτε να εξελίσσονται γεγονότα θετικά, που το προηγούμενο διάστημα ήταν αδύνατο να συμβούν.

Παρθένος

Έχοντας κάνει αρκετά ξεκαθαρίσματα, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε δυναμικά τα πράγματα και να δώσετε ώθηση σε καινούρια ξεκινήματα. Ο Ερμής πλέον κινείται ορθόδρομα και έτσι βρίσκετε τη λογική και την αίσθηση του χρόνου στο πώς κάνετε τα πράγματα. Οι γεννημένοι το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο προσπαθήστε να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό για να νιώσετε επιτέλους χαρά στα πράγματα.

Ζυγός

Μια περίοδος που επιτέλους δικαιώνεστε. Με τη σύνοδο Ήλιου Δία δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα άλλο, από τις δυνάμεις σας. Τα πράγματα έρχονται ευνοϊκά και νιώθετε πως ξαναβρίσκετε την ευτυχία που είχατε στερηθεί τόσο καιρό. Είναι ιδανική περίοδος για νέα ξεκινήματα και αλλαγές κυρίως στο επαγγελματικό κομμάτι.

Σκορπιός

Η απογοήτευση είναι ένα κομμάτι που σας χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα, καθώς κάτι γίνεται και τα πράγματα δεν είναι ακόμη έτοιμα ώστε να μπορέσετε να εκφραστείτε όπως θα θέλατε. Παρόλα αυτά, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, αισθάνεστε πως ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες, μπορείτε να περάσετε τα σχέδια σας.

Τοξότης

Είναι μια περίοδος όπου δεν πρέπει να απογοητεύεστε αλλά να ξεκινήσετε πράγματα προς νέες κατευθύνσεις και γενικότερα να είστε αρκετά τολμηροί για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε από τους υπολοίπους. Αν και είστε ανοιχτοί από τη φύση σας, τώρα είναι μια περίοδος όπου θα πρέπει να κάνετε τα πράγματα με αρκετή μυστικότητα ώστε να δικαιωθείτε αργότερα.

Αιγόκερως

Με τον Πλούτωνα πλέον ορθόδρομο από την αρχή της εβδομάδος, θα νιώσετε πώς αρχίζει να ηρεμεί ένα κομμάτι της ζωής σας που σας απασχόλησε αρκετά και πως πλέον οι αποκαλύψεις και τα σενάρια αρχίζουν να ησυχάζουν, ώστε να μπορείτε να μπείτε σε μια τελική ευθεία. Το ίδιο διάστημα αναμένεται να νιώσετε αρκετή προσφορά από τους γύρω σας, καθώς θα θελήσουν να στηρίξουν τα σχέδια σας.

Υδροχόος

Aπό αυτή την εβδομάδα, θα αρχίσετε να νιώθετε αρκετά την εύνοια του Δία και κυρίως από την αρχή της εβδομάδος, όπου υπάρχει η σύνοδος Ήλιου-Δία, θα έχετε αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις στη ζωή σας. Ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο, αν ασχοληθείτε με την έναρξη καταστάσεων, θα διαπιστώσετε πώς είναι από τις πιο ευνοϊκές περιόδους.

Ιχθείς

Ένα διάστημα που ευνοεί κυρίως τους καλλιτέχνες, καθώς αναπτύσσει ταλέντα και ευκαιρίες ώστε να μπορέσετε να αναπτυχθείτε. Η καθημερινότητα όμως είναι ακόμη κάτι που σας προβληματίζει και για αυτό θα πρέπει να βρείτε νέες διεξόδους ώστε να νιώσετε καλύτερα. Η προσφορά και η υπηρεσία προς τους άλλους θα είναι ένα κομμάτι που θα σας βοηθήσει στο να ξεχαστείτε και να αφεθείτε.