Προβλέψεις ζωδίων για το διάστημα 18/7-24/7/2016 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια σημαντική περίοδος για σένα όπου θα ψάξεις να βρεις και να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος. Το ότι οι άλλοι είναι εμπόδιο στα σχέδια σου είναι κάτι γνωστό αλλά και κάτι που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Το πώς θα δεις όμως τα πράγματα αντικειμενικά και θα πάρεις βοήθεια είναι καθαρά στο χέρι σου.

Ταύρος

Η πανσέληνος στις είκοσι του μήνα, σου δίνει τρομερές ευκαιρίες δημιουργικότητας αλλά και εύνοια στα ερωτικά. Η κατάσταση για σένα είναι σαν να έχεις ένα στρωμένο χαλί μπροστά σου, που θα πρέπει να περπατήσεις αν θέλεις να αλλάξεις πράγματα στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Μια ανάσα στα οικονομικά είναι αυτό που θα σου δώσει αρκετή δύναμη αλλά και αισιοδοξία για το επόμενο διάστημα. Προσοχή όμως γιατί τελευταία οδηγείσαι σε υπερβολές και είναι ακριβώς αυτό το κομμάτι που θα πρέπει να αποφύγεις. Προσοχή επίσης καθώς είσαι ευάλωτος στη διαχείριση της ενέργειάς σου.

Καρκίνος

Οι γεννημένοι το δεύτερο αλλά και το τρίτο δεκαήμερο θα έχουν αρκετές ευκαιρίες, τόσο στο να περάσουν καλά αλλά και να μπορέσουν να βρουν πραγματικά τη χαρά και την ανανέωση που τους έλειπε το προηγούμενο διάστημα.

Ερωτικά ευνοείται αρκετά η έναρξη μιας σχέσης, όπου θα υπάρξει έντονη έλξη και από τις δυο πλευρές.

Λέων

Η πανσέληνος στις είκοσι του μήνα, θα βοηθήσει να γίνετε αρκετά εξωστρεφείς και να βγείτε ξανά στο προσκήνιο. Γίνεστε μάχιμοι και διεκδικητικοί αλλά παράλληλα μπορείτε να διορθώσετε πράγματα, αφού πλέον έχετε τα εργαλεία και γνωρίζετε ποιοι σας μάχονται και ποιοι είναι στο πλευρό σας.

Παρθένος

Καινούριες προκλήσεις και νέα σχέδια εμφανίζονται μπροστά σας, αρκεί να μπορέσετε να τολμήσετε να μπείτε σε μια νέα κατάσταση. Η εσωστρεφής σου φύση, σου βάζει αρκετά διλήμματα και παγίδες οπότε βρίσκεσαι συνέχεια σε ένα παιχνίδι απόγνωσης. Οι απαντήσεις για τα ερωτήματα είναι μέσα σου, αρκεί να θέλεις να τις δεις.

Ζυγός

Η τάση σου να τα ελέγχεις και να τα διαχειρίζεσαι όλα καταντά το τελευταίο διάστημα υπερβολική καθώς νιώθεις πως δεν μπορείς να ησυχάσεις. Κάποια πράγματα θα βρουν το δρόμο τους σταδιακά, χωρίς να χρειάζεται να πιέζεις καταστάσεις. Το να δώσεις χρόνο και χώρο στους δικούς σου ανθρώπους, είναι γεγονός που θα σε βοηθήσει να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Σκορπιός

Μια περίοδο όπου θα βάλεις όρια στις σχέσεις σου και θα καταλάβεις πως δεν είναι όλοι έτοιμοι για όλα τα πράγματα. Μια αναθεώρηση των στόχων σου ή και καλύτερα μια ενδοσκόπηση, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να μπορέσεις να ονειρευτείς από την αρχή πράγματα.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα ξαναποκτάς την παλιά σου αίγλη και δύναμη και επικεντρώνεσαι πλέον στα θετικά της κατάστασης. Η ζωή σου νιώθεις πλέον να γεμίζει από μικρές δόσεις χαράς και ελπίδας, σημάδια που θα σου δώσουν δύναμη για το επόμενο διάστημα.

Αιγόκερως

Μια πανσέληνος πάνω στο ζώδιο σου, στις είκοσι του μήνα σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις πράγματα που εδώ και καιρό πίστευες ότι ήταν χαμένη υπόθεση. Καλό θα ήταν να μη μπεις όμως σε καταστάσεις με παιχνίδια εξουσίας, αλλά να κάνεις αυτό που θα έκανες ούτως η άλλως και η κατάσταση θα σε ευνοήσει.

Υδροχόος

Ένα διάστημα που νιώθετε αρκετά ζωντανοί αλλά δυστυχώς ξοδεύεται την ενέργεια σας για τους άλλους και όχι για εσάς. Θα πρέπει να βάλετε κάτω τα πράγματα και να απολαύσετε αυτό που αξίζετε.

Ιχθείς

Νέοι ορίζοντες σου ανοίγονται, οι οποίοι φυσικά χρειάζεται να γίνεις περισσότερο προσεκτικός στις κινήσεις σου στο τι κυρίως θα επιλέξεις. Νιώθεις ότι περιτριγυρίζεσαι από εκπλήξεις που διαδέχονται η μία την άλλη. Προσοχή γιατί οι επιλογές που θα κάνεις πρέπει να είναι αποκλειστικά δικές σου και να αποφύγεις τη γνώμη των άλλων.