Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 23/5-29/5/2016

0

Κριός

Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις κυρίως όσο αφορά το εργασιακό σας κομμάτι και τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να το κάνετε.

Η διαχείριση των οικονομικών σας θέλει αρκετή προσοχή ώστε να μη βρεθείτε κάτω από δυσάρεστες εξελίξεις.

Ταύρος

Προσπαθώντας να ελέγξεις τα πράγματα γύρω σου, θα καταλάβεις πώς έχεις αρκετές κόντρες και δυσκολίες από τους άλλους. Σα να σε περιορίζουν και ταυτόχρονα νιώθεις μια εχθρικότητα απέναντί τους. Μέσα από ανταγωνισμό κυρίως θα διεκδικήσεις πράγματα τα οποία πιστεύεις πώς σου ανήκουν.

Δίδυμοι

Μικροεντάσεις και δυσκολίες από την αρχή της εβδομάδας και είσαι σε μια φάση που θα πρέπει να δείξεις μια δύναμη και αντοχή ώστε να ανταπεξέλθεις σε καταστάσεις.

Από τις 24 Μαΐου και έπειτα, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και ευνοείσαι αρκετά τόσο από νέες γνωριμίες, αλλά και ανοίγεται ο δρόμος για νέες συνεργασίες.

Καρκίνος

Κατάλληλη περίοδος για αλλαγή κυρίως σε διατροφικές συνήθειες. Μια εβδομάδα που θα θελήσεις να κόψεις ή να ελαττώσεις μια συνήθεια που ένιωθες πως σε βαραίνει εδώ και καιρό. Και επιτέλους ήρθε στιγμή να ανανεωθείς μέσα από μια καινούρια κατάσταση που έρχεται στη ζωή σου.

Λέων

Πιθανότητα εξέλιξης κάποιων παλιών συνεργασιών αναμένεται αυτό το διάστημα. Ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο τρόπο που ως τώρα πλάσαρες την εικόνα σου.

Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο μετακόμισης ή και μιας αλλαγής στο σπίτι ή στη δουλειά σου.

Παρθένος

Μετά από ένα διάστημα καθυστερήσεων και εμποδίων, ο Ερμής επανέρχεται στη ορθόδρομη πορεία του και επιτέλους μπορείς να συνεννοηθείς αλλά και να υλοποιήσεις σχέδια που καθυστερούσαν.

Κυρίως το επαγγελματικό κομμάτι που σε αφορούσε τόσο καιρό, αρχίζει να παίρνει μια σωστή πορεία.

Ζυγός

Με διάθεση αρκετά επικοινωνιακή, ξεκινά μια εβδομάδα στην οποία θα είσαι αρκετά δημιουργικός αλλά θα νιώσεις πώς σα μαγνήτης τραβάς τους ανθρώπους γύρω σου.

Είναι μια περίοδος που γενικά έχεις αλλάξει οπτική για τα πράγματα και αυτό φαίνεται πολύ καλά στους γύρω σου.

Σκορπιός

Με την επιστροφή του Άρη στο ζώδιο σου, έρχεσαι αντιμέτωπος με πράγματα του παρελθόντος, που τώρα ζητούν λύση. Μη δεχτείς πώς απλά έτσι ήρθαν οι καταστάσεις, αλλά προσπάθησε να επιλύσεις προβλήματα και μάλιστα ίσως να μπεις σε τελική ευθεία ώστε να υλοποιήσεις σχέδια.

Τοξότης

Η κοινωνικότητά σου το τελευταίο διάστημα σε βοηθά να αντιμετωπίσεις πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Προσοχή στις υπερβολές και στις σπατάλες. Ενδέχεται να έχεις ανατροπές σε σχέδια γι αυτό καλό θα ήταν να έχεις και άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Αιγόκερως

Καλείσαι να διώξεις οτιδήποτε περιττό ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά στα σχέδια σου. Με γνώμονα την πείρα, καταλαβαίνεις πράγματα και λύνεις καταστάσεις που στο παρελθόν σου προκάλεσαν βάρος. Πιθανή ακύρωση ενός ταξιδιού.

Υδροχόος

Μια περίοδος που επιβεβαιώνεσαι για καταστάσεις και θέματα που φαινόντουσαν ουτοπικά για να πάρουν έναν δρόμο. Η κατάσταση μετά από πολύ καιρό ξεκινά να είναι στα χέρια σου και από το δικό σου χειρισμό σε συνδυασμό με την λογική θα εξαρτηθεί από σένα η επιτυχία.

Ιχθείς

Μια περίοδος που όλο κάτι γίνεται και βλέπεις νέα δεδομένα να αλλάζουν τα σχέδια σου. Το καλό με σένα είναι ότι τελευταία έχεις αρκετή προσαρμοστικότητα και μπορείς να ανταπεξέλθεις σε καταστάσεις ώσπου στο τέλος δε θεωρείς τίποτα στάνταρ.

Η σχέση σου με το ταίρι σου, αποκτά ένα διαφορετικό νόημα καθώς εσύ έχεις βάλει το χεράκι να αλλάξεις λίγο τα πράγματα.