Προβλέψεις 18/4-24/4/2016

0

Προβλέψεις για την περίοδο 18/4/2016-24/4/2016 από την ερευνήτρια αστρολογίας Μελίνα Εσερμπόγλου.

Κριός

Τόσο καιρό πρωταγωνιστούσες σε διάφορους τομείς της ζωής σου και λόγω του ενθουσιασμού σου, είδες κάποια οφέλη. Ξεκινά μια περίοδος με την πανσέληνο στις 22 του μήνα που σε θέλει να αποστασιοποιηθείς λίγο από τα πράγματα και να δεις τι είναι αυτό που έχεις να κερδίσεις.

Ταύρος

Έντονη κινητικότητα βιώνεις αυτό το διάστημα και στην προσπάθεια σου να τα προλάβεις όλα, ίσως ανατρέψεις κάποια σχέδια και θα θέσεις καινούριους στόχους.

Είσαι σε μια κατάσταση που θα δεις σιγά-σιγά τα οικονομικά σου να αυξάνονται, αρκεί να μη χάσεις ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Μια περίοδος που αρχίζεις κάπως να ξεκουράζεσαι. Ενώ φαινομενικά τα πράγματα δείχνουν λίγο στάσιμα, κερδίζεις έδαφος για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Προσοχή στον τομέα της υγείας καθώς υπερεκτιμάς τις ικανότητές σου.

Καρκίνος

Με μια πανσέληνο στις 22 στον πέμπτο σου οίκο, θα νιώσεις πώς δικαιώνεσαι για κάτι που προσπαθείς εδώ και καιρό, αλλά και πώς δεν έχασες τζάμπα το χρόνο σου τόσο καιρό.

Ένα ευχάριστο μήνυμα στα ερωτικά ή και σε ότι αφορά με παιδιά θα σου δώσει νέα ώθηση στα πράγματα. Προσοχή σε μικροεκνευρισμούς.

Λέων

Αλλαγές σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια θα σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Δεν αποκλείεται και μια μετακόμιση ή ανακαίνιση.

Γενικά αναδιοργανώνεις τη ζωή σου και θα νιώσεις πως βρίσκεσαι σε τελική ευθεία για κάποιο γεγονός.

Παρθένος

Μια περίοδος που είναι ευκαιρία για σένα να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα και να μπορέσεις να πάρεις μια ανάσα για την  επόμενη περίοδο.

Μη θελήσεις να αντιδράσεις έντονα, κυρίως στο εργασιακό κομμάτι καθώς αναμένονται αλλαγές που θα είναι υπέρ σου.

Ζυγός

Επωφελείσαι μέσα από δημόσιες σχέσεις. Η εικόνα σου γενικά βελτιώνεται ίσως θελήσεις να κάνεις και κάποιες αλλαγές όπως πχ διατροφή, η οποία θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Προσοχή σε συμφωνίες, κάτι ίσως ενδέχεται να τελειώσει για να δώσεις χώρο στο να ανοίξει κάτι καινούριο.

Σκορπιός

Μια βελτίωση στη ζωή σου με γνώμονα τα επαγγελματικά σου ξεκινά. Προσπάθησε να είσαι δημιουργικός. Επειδή αλλάζουν αρκετά πράγματα στη ζωή σου, δες τα ως νέο ξεκίνημα και μη θελήσεις να συγκρουστείς με άτομα που αργότερα θα μετανιώσεις. Τώρα έχεις την ικανότητα να δεις τα πράγματα πιο καθαρά, οπότε εκμεταλλεύσου το.

Τοξότης

Μια περίοδος που καλείσαι να φτιάξεις τις σχέσεις σου, τόσο με τα δικά σου άτομα αλλά κυρίως με το οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή στις εξαπατήσεις που σου θολώνουν τα νερά.

Ίσως θα πρέπει να τελειώσεις κάτι, που εδώ και καιρό δεν το έπαιρνες απόφαση.

Αιγόκερως

Νιώθεις πλέον καλά, μετά από τόσο διάστημα ταλαιπωρίας και γεμισμένος με θετική αύρα, το μεταδίδεις στους γύρω σου. Είσαι αρκετά αντικειμενικός για να στηρίξεις δικά σου άτομα και να κάνεις νέα ξεκινήματα.

Προς το τέλος της εβδομάδας, οι γεννημένοι το Δεκέμβριο θα έχουν εύνοια φίλων στην προώθηση των σχεδίων τους.

Υδροχόος

Ανοίγονται νέοι δρόμοι σε θέματα καριέρας και πιθανή αλλαγή επαγγέλματος. Από αλλού θα περιμένεις όμως την ευκαιρία και αλλού θα σου έρθει.

Θα θελήσεις να αλλάξεις αρκετά πράγματα στον εαυτό σου, τα οποία θα έχουν αντίκτυπο στους γύρω σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Ιχθείς

Νιώθεις πως καταπιέζεσαι και πραγματικά περιμένεις μια διέξοδο για τα προβλήματά σου. Οι συγκρούσεις και οι εντάσεις δεν θα λείψουν, κυρίως σε εργασιακό κομμάτι, καθώς πιστεύεις πως έχεις δώσει πολλά και δεν έχεις εισπράξει ακόμη κάτι. Η τέχνη της διπλωματίας θα σε βοηθήσει.

Πιθανότητα ταξιδιού με σκοπό να σου ανοίξει τους ορίζοντες, μην την αρνηθείς.